![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
||||||
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
|
|
![]() |
||||||||
|
|
|
|
![]() |
||||||
|
|
![]() |
||||||||
|
|
#1 |
|
Sergeant
![]() |
naxx 25 saved...
arkadaşlar bu mesaja bugün saat 8:30 kadar cevap cerirseniz sevinirim...
ben dün naxx 25 oynadım archanid plague bitti costruc ta ise bir tek thadius kaldı ve herkes cıktı gruptan en son tek ben kalmıştım tek oldugum içinde lider bendim dün oynayan bir kaç arkadaşa davet gönderdim kabul ettiler bu gece yine bi grup kurup saved olmayan kişilerle gidicez ama sorun bende bugün yanlışlıkla cıktım gruptan yani hiç lider kalmadı acaba ben grup kurup gittiğimde en son lider ben oldugum için oynayabilecekmiyim yoksa gruptan cıktıgım için saved mi olucaz?
|
|
|
#2 |
|
Senior Sergeant
![]() |
sen savedsin arkadaş yapcak bişey yok
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Süper Moderatör
![]() |
Sen nerde kaldiysan senle beraber girenlerde ordan devam edebilirler.
Yalniz soyle bisey var dunku gruptan birileri grup kurar ve senden once girerde boss keserlerse onlarin kaldigi yerden devam edersin. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Legionare
![]() |
hazır başlık varken buraya yazalım.
ben yeni yeni raid'lere giriyorum sistemi tam bilemiyorum. 2 gün önce voa 25 girdim iki boss kestik çıktık. bu gün girdim ama içerde kimseyi göremedim. raid save olduğu için dediler bende özür dileyip çıktım. 4 gün sonra açılacak yazıyor raid info da. aynı şekilde nax 25 girdim sapp. kestik sonra dc oldum atılmışım naxx da save oldu. şimdi sorum save olunan raid'e süre bitene kadar giremiyormuyum ?? (bu arada guild raid değil. normal toplama raid bunlar
|
|
|
#5 | |
|
First Sergeant
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Legionare
![]() |
kimseyi göremedim derken boss olarak değil tabi
|
|
|
#7 |
|
Sergeant
![]() |
Sen bi raid e savelenmişsin. Daha sonra kurulan gruba katılmışsın. Ancak katıldığın gruptaki elemanlardan saveli olmayan adamlar raid mekanına senden önce girdiği için, sen sonradan içeri girdiğinde onları göremezsin.
Eğer gruptan içeri giren ilk kişi sen olsaydın, senden sonra girenlere savelenmek istiyormusunuz gibi bişey sorardı. Kabul edenlerle kalınan yerden devam edilir. Karışık anlattım biraz ama idare et. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Legionare
![]() |
toc ulduar nax OS malygos, ICC, ONYX bunlara haftada 1 kere girebilirsiniz. 1 kere girdiniz mi diğer hafta resetlenene kadar giremezsiniz. raidler çarşambadan çarşambaya resetlenir. böylece siz de sonraki hafta çarşamba günü resetlenmesini beklemelisiniz. zulgurup gibi bazı raidler ise 3 günde bir resetlenir. raid info kısmına bakarsanız sorun yaşamazsınız.
ayrıca diyelimki geçen hafta bir raide girdiniz fakat bu haftada kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız, raid info kısmından o raidi tıklayın ve aktif etme tuşuna basın. böylece kaldığınız yerden devam etmiş olursunuz. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Legionare
![]() |
amaç ne acaba böyle yapmakla ? ben giriyorum içeri milletle adamlar 2 boss kesip çıkıyor hoopp 1 hafta bekle ki tekrar giresin. bu seferde yine garantisi yok tüm bossların kesileceğinin. hiç değilse classic raidler gibi 3 gün de bir açılması daha iyi olur bence.
herhalde toplama raid ancak 2 adım yürür
|
|
|
#10 |
|
Legionare
![]() |
voa daki diğer 2 bostan alınan itemler çöp oldu. bu nedenle oraya gidenler 25 man ise trovan ve korolanı keser. 10 man ise sadece trovanı kesip çıkar. çünkü emblemlerle veya honor puanlarla diğer bosslardaki itemlerden daha iisi alınabiliyor. tüm bossları kesmeniz için şanslı olmanız lazım. çünkü her grup tüm bossları kesmez. pvp itemden ve frost emblemden olmasa çoğu kişi VOA nın kapısından geçmez. blizzardın bi düzenleme yapması gerekir. nasıl ki nexusta tüm bossları kesmeden son bossu kesemeiyorsan aynı şekilde tüm bossları kesmeden trovanın da kesilmemesi gerekir. böyle bir düzenleme olmadığı sürece çoğu kişi trovan kesildiği anda raidden çıkar.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Legionare
![]() |
bu söylediğin benim gibi wotlk için geç kalan oyuncuların (ah askerlik
neyse cevaplar için teşekkür ederim.
|
|
|
#12 |
|
Sergeant
![]() |
peki mesela ben icc25 yapıyorum 4 bosu kestik. Grup sonra dağıldı o hafta içinde 5. bosstan başka grupla devam edebilir miyim? Herhangi bir durum var mı
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Warlord
![]() |
Gruptaki aynı tiplerle gitmen lazım.
|
|
|
#14 |
|
Legionare
![]() |
ya da farklı adamlar ama ilk dört bossu kesmiş olmaları şartıyla.
öylemi ?
|
|
|
#15 |
|
Warlord
![]() |
Olmaz öyle. Ya senle girmiş adamlar olcak, ya da hiç başlamamış birilerini ilk 4 bossa saveliyip giriceksin.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|