![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
||||||
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
|
|
![]() |
||||||||
|
|
|
|
![]() |
||||||
|
|
![]() |
||||||||
|
|
#1 |
|
Legionare
![]() |
Pacth:3.2 Silah Modelleri-2 (horde)
Patch 3.2 ile gelecek Silah Modellerini merak ediyorsanız aşağıdaki bağlantılar sizin için:
[Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] ---------------------------------------------------------------------------[Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...] İşte arkadaşlar bunlarda geçen konunun devamı olarak verilen Patch 3.2 nin Horde silahları..Gun lar biraz bazukayı andırmış,fakat buradaki staffları beğenmedim Kaynak : [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayın...]
|
|
|
#2 |
|
High Warlord
![]() |
Ahahahahahaha!!! Gerçekten ayrılıyor sonunda silah tasarımları!!
Nerdgasm nasıl birşey şu an anlıyorum
|
|
|
#3 |
|
Knight Lieutenant
![]() |
Blizzard Kreatif Art Direktörlerini çaycılardan mı seçti acaba
|
|
|
#4 |
|
High Warlord
![]() |
Abi horde- alliance tasarımlarının farklı olması bile yeter bana şu an. Beklentilerimi o kadar azalttım yani
|
|
|
#5 |
|
Genel Yönetici
![]() |
Polearm,2H Axe,Staves < Bence bunlar süper olmuş.
Alliance itemlarından daha iyi olmuş Horde'ların ki.. Eskisi gibi Horde - Alliance itemlarını farklı yapması iyi olmuş blizz'in,tbc'de içine etmişti olayın.. Sanırım yeni farkettiler hatalarını..
|
|
|
#6 |
|
Corporal
![]() |
abi adamlar artık oyuna eskisi gibi önem vermiyolar.bence bu Blizzardın rakipi olmadıgı ıcın...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Legionare
![]() |
horde silahları ally silahlarına bariz 1000 basar...
hele ally offhandi şu ana kdr gelmiş geçmiş en kötü tasarımdır. şarap kadehi vermişler resmen ellerine hahaha
|
|
|
#8 |
|
Corporal
![]() |
ruzgarın7 cocugu bu kadar basit wepon tasarlayamaz. bu ilistratorler kesın baska bır isle ugrasıyor bılızarda bu cakma itemlere onumuzu suruyor...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
First Sergeant
![]() |
=pId=======> bakın buda yeni tasarım 1h healer sword
==)()()()()()()()()()> buda yeni 2h TANK! sword artı 1milyar block rat. verio yakında su bardagından off hand kagıt ucak seklinde head yapcaklar....
|
|
|
#10 |
|
Knight Lieutenant
Nerden: Doğma büyüme Raccoon city fakat yakında Silent hill'a taşınacagım :)
![]() |
ally silahları igrenç olmuş. Horde ftw :P
|
|
|
#11 |
|
Champion
![]() |
Blizzard oyuna artık emek vermiyor, şunlardan sadece axeyi biraz beğendim diğerlerinde iş yok,blizzard ya da activision blizzard mı desem bizi oyundan soğutmak için son güç çalışıyor...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Sergeant
![]() |
Peh Peh walla hepsi birbirinden berbat toplasan ally , horde 4 tane guzel item cikmaz
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|