![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
||||||
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
|
|
![]() |
||||||||
|
|
|
|
![]() |
||||||
|
|
![]() |
||||||||
|
|
#1 |
|
Corporal
![]() |
Yeni sezon ve relentless gear yardım
Arkadaşlar bu yeni sezon çıkınca şuan haste veren relentless pvp aksesuarları vendordan alıma kapanıcak mı yoksa yeterli honor puanı ile alabilcekmiyiz haste verenleride?
|
|
|
#2 |
|
Senior Sergeant
![]() |
furious'lar honor ile alınacak
relentless'lar frost badge ile..
|
|
|
#3 |
|
Corporal
![]() |
set olarak demiyorum neck back ring wrist falan bu tarz non-set pvp epiclerinden haste veren itemlar kalkıcak mı honor ile alıma onu soruyorm
|
|
|
#4 |
|
Saygın Uye
![]() |
Honor ile alınabilecek, daha az honor isteyecekler şu ankine göre. Şu an nasıl furiousları alabiliyorsanız o zaman da relentlessları alabileceksiniz. Ama relentless alıcağına yeni çıkan wrathfulları almanı öneririm.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Centurion
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Sergeant
![]() |
yni gleck setin adı ne ve relentlessler honorla alınamayacakmı?
|
|
|
#7 |
|
Knight
![]() |
Wratfullar ne zaman geliyo? Okadar kasıp duruyoruz sürekli çöpe gidiyo emekler
Cvp için şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sergeant
![]() |
Rating kaybedince düşer sadece, item alırsan honor gider
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Saygın Uye
![]() |
Çarşamba günü geliyor wrathful. Hayır arena ratingin item alınca değişmiyor hilmicansali üstteki postları oku
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Lieutenant General
![]() |
Şimdi hiç arena yapmadan sadece honor ile warthfull setinini ve non-set itemlerinini alma şansımız var mı? Varsa benim için süper olacak
|
|
|
#11 |
|
Centurion
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Lieutenant General
![]() |
Ben arenayı pvpden saymıyorum ama pvp yapmak istiyorum mesela. Ama itemler sadece arena ile alınabiliyor. Çok yüksek honor pointlere itemleri vermemliler bence. Herkes arena yapmak zorunda mı? World pvp yada bg yaparak item toplamak istiyorum ..
|
|
|
#13 |
|
Saygın Uye
![]() |
Hayır arena yapmadan wrathfull alma şansınız yok, en fazla relentless alabilirsiniz emblem of frostlarla.
Arenayı ne kadar pvp'den saymasanda şu an arena : pvp. Bgler yada world'de pvpye nazaran pek birşey yok. Haftada 10 maç yaparak+honorla belirli bir süre içinde relentless gearı da alabilirsin. Sonuçta sen nasıl icc10-25 yada icc hc yapmadan top end pve gearı alamıyorsan arena yapmadan da top end pvp gearı alamazsın. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Centurion
![]() |
Ayrıca classına zaten gerçekten hakimsen, ve pvpde karakterini harbi iyi kullanabiliyosan arenada bi yerlere gelirsin. Arenasız pvp yapmak istiyosan, en son sezonun bi alt setini alır, bglerde veya world pvpde takılırsın zaten (:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Knight
![]() |
Daily BG yaparak 25, 25 topluyorum arena partneri yok. 2 ayda iyi bir raiting yakalarım
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Lieutenant General
![]() |
Bende düşündüm öyle ama çok zaman alıyor
|
|
|
#17 |
|
Knight Lieutenant
![]() |
Lazerci rating ayri arena point ayri.
Soyle ki ratinge gore her hafta arena puani kazanirsin. 25er kazandigin rating degil arena puanidir , saygilar. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Knight
![]() |
Boşuna kasıyorum yani
Sürekli bir partner arayısında olmakdan nefret ediyorum. oyunu ben tek oynamak istiyorum, kimsenin peşinde koşmak gs kaç, arci varmı, tecrübe varmı, yok arkadaşım ben nobum size ne, bırakın doya doya nobluğumu yaşıyayım ama arenamıda yapıp itemlerimi alabileyim. Kahrol Blizzz bu oyunda pve GS 5900 demek pvp GS 5900 demek için sağlam bir guild şart. Pug giripte bunlara kavusmak hayal. O yüzden fazla kafayı yormadan yeni char kasıyorum bu sistem bıktırdı artık. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Lieutenant General
![]() |
Herşeyi boş ver arenada bir yerlere gelmen için icc yapman şart. Çünkü silah yok. Karşına icc'ye girmiş bir adam beliyor elinde 277 silahla sende 232
Şaka gibi. Her yeni sezonda setleri kaldırmayan blizz silahları kaldırıyor. Birde utanmadan 1800 rating istiyor adam benden. 232'lik silahlarla 1800 rating... Şaka gibi. Neymiş ben icc'ye girmemişim. Girmiyorum arkadaşım yaptığım pve 2 frost emblem için günlük lfg, 5 frost emblem için haftalık raid ve voa (voa'da ayrı saçmalık, pvp itemi düşüyor pve'den). Pve'den zerre haz almayan bri olarak illa lk'yı kesmem şart olması beni çıldırtıyor.
|
|
|
#20 | |
|
Knight
![]() |
Alıntı:
Arenayı zerre kadar sevmem senin gibi,partner falan bulmak uğraşmak zor geliyor.Şu anda arena yapmıyorsan sadece elinde bg ve world pvp kalır ikisi de oyunculuğa bakıyor yani iyi bir oyuncu isen çevre avantajını kullanıp furious setle de güzel işler başarabilirsin.Bununla ilgili warcraft movies'de çok video var. Ama weaponlar konusunda son derece haklısın.Arena weaponları yüksek rating istiyor belki gerçekten iyi bir sistem ya da değil burası uzun olucağı için tartışmayacağım ama ben pvp'de kullanacağım weapon için neden pve yapmak zorundayım?(Voa raidine hiç değinmeyeceğim apayrı bir saçmalık) Belki ben heroic dahi yapmak istemiyorum bu oyunda ama blizzard gidip hayır, eğer eline weapon istiyorsan ya arenada 1850+ rating ya da paşalar gibi end game raid yapacaksın diyor.İşte buna bir anlam veremiyorum ben... |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|